BOSCH Professional Σετ Φαλτσέτες

34,99

  • Ανθεκτικός σχεδιασμός για επαγγελματική χρήση χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως στιβαρό αλουμίνιο
  • Κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές και είδη υλικών χάρη στα διαφορετικά μαχαίρια στα υλικά παράδοσης
  • Γρήγορος χειρισμός χάρη στην αλλαγή λαμών χωρίς εργαλείο

 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 1600A016BM Κατηγορίες: , Εταιρία:

Σετ φαλτσέτες της εταιρείας Bosch, 2 τεμαχίων. Οι  πολύπλευρες και ευέλικτες φαλτσέτες  έχουν ανθεκτική κατασκευή χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως στιβαρό αλουμίνιο. Όλα τα μαχαίρια εξασφαλίζουν γρήγορο χειρισμό χάρη στην αλλαγή λαμών χωρίς εργαλείο. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει μία κανονική φαλτσέτα και μία πτυσσόμενη όπου είναι ικανές να εξυπηρετήσουν ποικίλες εφαρμογές.  Οι ανταλλακτικές λάμες τόσο της φαλτσέτας όσο και του πτυσσόμενου μαχαιριού μπορούν να αποθηκευτούν στις λαβές. Τα υλικά παράδοσης αυτών των δύο μαχαιριών καλύπτουν 3 επιπλέον λάμες σε κάθε περίπτωση, που είναι αποθηκευμένες στις λαβές. Το περίβλημα τόσης φαλτσέτας όσο και του πτυσσόμενου μαχαιριού είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Το μαχαίρι κοπής διατίθεται με μια υποδοχή λάμας κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Φαλτσέτα:

Το μαχαίρι κοπής Bosch Professional 18 mm δίνει ακριβή αποτελέσματα κοπής ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Με μια υποδοχή λάμας κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, χυτευμένο υπό πίεση αλουμίνιο, είναι εξαιρετικά στιβαρά και μεγάλης διάρκειας ζωής. Φιλικό προς τον χρήστη, το μαχαίρι ταιριάζει καλά και άνετα στο χέρι σας χάρη στο εργονομικό του σχήμα και στην αντιολισθητική λαβή και η λάμα μπορεί να αλλάξει γρήγορα και χωρίς εργαλεία.

Πτυσσόμενη Φαλτσέτα:

Το πτυσσόμενο μαχαίρι γενικής χρήσης Bosch Professional είναι ένα εξαιρετικά πολύπλευρο, απαραίτητο εργαλείο σε κάθε εργαλειοθήκη. Είναι άνετο στη χρήση χάρη στο εργονομικό σχήμα και την αντιολισθητική λαβή του και έχει ένα μεγάλο στήριγμα αντίχειρα, επιτρέποντας την εφαρμογή επιπλέον πίεσης κατά την κοπή. Ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος με ένα κουμπί και η αλλαγή λάμας χωρίς εργαλείο είναι γρήγορη και άνετη. Τρεις ανταλλακτικές λάμες είναι αποθηκευμένες στη λαβή.

Το μαχαίρι γαντζώνεται άνετα σε μια ζώνη για εύκολη φύλαξη κατά την εργασία.

 

Βάρος Φαλτσέτας

0,12 kg

Βάρος Πτυσσόμενης Φαλτσέτας

0,137 kg

Λαβή

Πλαστική 2 Συστατικών

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “BOSCH Professional Σετ Φαλτσέτες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top